
Glukosepulver 100g
kr 99.00
- Beskrivelse
- Tilleggsinformasjon
Beskrivelse
Tørrglukose fremstilt av maisstivelse. DE-verdi 30 (dextrose ekvivalent). Benyttes for å øke sukkerinnholdet i ulike produkter, stabilisere iskrem og sorbet, lage syrup og syltetøy, det øker også holdbarheten til bakevarene. Glukose forhindrer rekrystallisering av sukker og gjør det mer elastisk.
100 g flytende glukose = 80 g glukosepulver + 20 g vann.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 0.000 kg |
---|---|
Dimensjoner | 0000 × 0000 × 0000 cm |
Relaterte produkter
-
-
Baking, Spiselig ferdigpynt, Baking Spiselig
Kakepynt spiselig, Prestekrager 12 stk
0 out of 5 -
-
-
-
-
-
Baking, Muffinsformer, Standard Former
Muffinsform STD Princess og sticks, 24 stk
0 out of 5 -