GLASS- & PORSELENSPENNER 12STK

kr 479.00

Beskrivelse

Glass- & porselenspenner, dekorer krus og glass med personlige motiver. Lei av ripete glass og kjedelige hvite krus? Den intetsigende vasen i vinduet? Oppsirkuler! I stedet for å handle nytt – gi alt en ny look! Miljøsmart og morsomt både for familien og designeren.
Settet inneholder glass- og porselenspenner med 2 mm spiss i følgende farger: Gul, oransje, rød, rosa, lilla, lyseblå, blå, grønn, brun, svart, sølv og gull. Oppbevar pennene liggende mellom hver gang de brukes. Rist pennene godt (med korken på) før bruk. Trykk deretter spissen mot et papir så den mettes med farge – så er det bare å begynne å male!
Alt som skal males, må først vaskes opp / rengjøres med fettløsende middel. Unngå å ta på flaten som skal males. Unngå å male på flater som kommer i kontakt med næringsmidler samt skjæreflater der bestikk kan lage riper i verket.
Fornøyd med den nye looken? Skal tørke i 4 timer og deretter herdes ved 160 °C i en vanlig stekeovn i 90 minutter. Sett gjenstanden inn i kald ovn og ta tiden fra temperaturen er nådd. La gjenstanden avkjøle i stekeovnen med døren åpen. Tåler maskinoppvask ved 55-60 °C etter herding (malte gjenstander må imidlertid ikke ligge i bløt i lengre tid). OBS! – Ikke mal på krystall- eller såkalte Duralex-glass, da de ikke tåler herding i stekeovn.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0.000 × 0.000 × 0.000 cm
Tilgjengelighet: 5 på lager SKU: 42870 Kategorier: , ,
Kjøp denne varen og opptjen 10 Trend Poeng.. Les mer her...