-18%

Adventskalender med fine miniatyrer til juleinspirerte nisseland

kr 359.00

TILBUD SLUTTER OM:
25Dager17Timer30Minutter55Sekunder

Beskrivelse

Christmas Wonderland Miniature Calendar! Puh, for et langt navn. Men denne adventskalenderen er stor og proppfull av fine miniatyrer. For hver luke som åpnes i desember frem mot julaften vokser det frem et nydelig miniatyrland / nisseland som vil få deg til å smile hver gang du ser det!
Så nøyaktig hva inneholder denne vakre julekalenderen? En mengde små, nydelige miniatyrer som blir et trolsk lite diorama, som naturligvis innbyr til hobbyaktiviteter og DIY i mange år fremover. Noen av dere vil nok begynne å lage morsomme ting allerede i løpet av reisen. Dette er bare begynnelsen på Nissens julehjørne.

Men i korte trekk: luken for 1. desember inneholder en stor, grønn nissedør som kan åpnes 10,5×17 cm samt en umalt stige som er 4,5×12 cm. Kjekt å ha hvis Nissen bor over gulvlisten! Rundt disse to gjenstandene vokser det raskt frem et hjem. Juletrær som er 4,5–8 cm høye, julestrømpe og nisselue i stoff, en umalt postkasse av tre og malte gaver av tre. Noen av gjenstandene er nemlig malte mens andre er umalte – så husk å kjøpe hobbylakk hvis du ikke har det hjemme.

Enda flere flotte juledetaljer: halmbukk, tresko, kaniner, epler, trekasse, slede, lykt, kurv, løvgirlander, krukker, silkebånd, sekk, kleshengere med mer.

Selve kalenderen er 31,5×31,5×4 cm, og lukene er perforerte og dermed enkle å åpne. OBS: vi anbefaler en limpistol til å lime tingene i kalenderen. Når det gjelder juleting, maling, tilbehør og alt annet du kan tenke deg å bruke til nisselandet – velkommen til vårt fantastiske sortiment!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0.000 × 0.000 × 0.000 cm
Tilgjengelighet: 4 på lager SKU: 109890 Kategorier: , ,
Kjøp denne varen og opptjen 7 Trend Poeng.. Les mer her...