Vilkår og betingelser

BRUKERVILKÅR

For å handle på trendhuset.no må du registrere deg med fullt navn, addresse, telefonnummer og mail addresse.

Registreringen er gratis og uten forpliktelser. Vi lagrer dine personlige opplysninger på en trygg og sikker måte.For å unngå at uvedkommende har tilgang til ditt passord og misbruker dette, anbefaler vi at du ikke deler ditt personlige passord med noen.

For å handle hos trendhuset.no med kort eller faktura må du i følge kort- og kredittloven være fyllt 18 år. Er du 15 år må du ha fullmakt fra foresatte / verge.

Reklamasjon
Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post eller telefon. Ved reklamasjon skal det foreligge bilde av produktet og emballasjen som det reklameres på og dette sendes til nettbutikk@trendhuset.no, sammen med ordenummer og ditt fulle navn. Ta gjerne vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen, dersom våre leverandører ønsker varen i retur.

Angrefrist
Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Trendhusets nettbutikk. Dersom det følger et angrerettskjema sammen med varene, er angreretten 14 på dager. Viss du ikke har mottatt dette skjemaet kan du selv finne det på http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=form&id=1097.

«Angrettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp, Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet ( jf. Angrerettloven §6, punkt e). Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skylder uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren ( Jf. Angrerettloven §15, førsteledd.»